Het optimisme van Jo Caudron op de Digital Transformation Summit 2020

Jo Caudron zal deelnemen aan editie 2020 van de Digital Transformation Summit. De strateeg in digitale innovatie zal er spreken over zijn boek "De wereld is rond: Een optimistisch masterplan voor de transformatie van business en maatschappij", een reflectie op de transformatie van de maatschappij en op de manier om die te plannen.  

post-image-3

Na honderden podia in Europa en daarbuiten betreden te hebben, is het op het podium  van de Digital Transformation Summit dat Jo Caudron nu zijn gedachten zal delen op 25 en 26 november eerstkomend. Een doorwinterd spreker, die niet aan zijn eerste openbare lezing toe is.

Jo Caudron, auteur van verschillende boeken over de digitale transformatie, is ook consultant bij Scopernia, een adviesbureau dat hijzelf opgericht heeft, en dat in Gent en Dubaï gevestigd is. Caudron deelt er zijn expertise met tal van bedrijven in verschillende sectoren, zoals financiën, media en voeding.

In "De wereld is rond: Een optimistisch masterplan voor de transformatie van business en maatschappij" legt Jo Caudron verbanden tussen elk van de sociale transformaties en tracht hij te begrijpen hoe die, wanneer ze gecombineerd worden, uitmonden in een "metastorm", een reeks stormen met de toekomst van werk, leven en mobiliteit in hun middelpunt.

De Digital Transformation Summit is een gelegenheid voor Jo Caudron om aan het publiek te laten zien hoe de digitale disruptie veel industrieën gedwongen heeft zich aan te passen aan de nieuwe realiteit en zichzelf opnieuw te definiëren met nieuwe digitale krachten. Hij zal ook de verandering van onze samenleving onderzoeken die enerzijds wordt veroorzaakt door digitalisering, anderzijds door actuele uitdagingen zoals de toekomst van werk, leven, klimaat, gezondheid of opleiding.

Back to top button
Close
Close