Connect with us

Over Digimedia.be

Sinds 2002 informeert Digimedia.be al wie zich interesseert in het gebruik van nieuwe media in marketing en communicatie in België. De website heeft als doelgroep iedereen die zich interesseert in de implementatie van de nieuwe media in de marketing- en communicatiemix.

Met een gemiddelde van 45.000 unieke bezoekers per maand, verzekert Digimedia.be maximale visibiliteit bij een erg precieze doelgroep. De verdeling op het vlak van taal is 53% NL, 47% FR.

De nieuwsbrief van Digimedia.be bereikt wekelijks twee maal meer dan 22.233 opt-in abonnees. Het doelpubliek van deze nieuwsbrief bestaat uit marketing managers, e-publishers, media buyers,... Kortom, professionals uit de interactieve sector. Zowel de kwaliteit als het aantal abonnees, geven u een garantie op snelle "return" op uw advertentie.

Digimedia.be is de eerste site die zich specialiseert in gerichte vacatures in de sector van de nieuwe media. Met gemiddeld 10.160 unieke bezoekers per maand op de "Jobs"-pagina, biedt Digimedia u de kans om snel uw ideale kandidaat aan te werven.

De website kan beschouwd worden als de online versie van het magazine Inside Digital Media en stelt een deel van de archieven ter beschikking op haar website. In totaal zijn er meer dan 42.431 artikels terug te vinden in het archief die aan de geïnteresseerden een volledige historiek van de markt biedt.

Wilt u meer weten over de commerciële mogelijkheden van Digimedia.be? Download de mediakit en neem contact op met caroline@digimedia.be.

Best Of Publishing NV - Belvederestraat 28 - 1050 Brussel - +32 (0)23493550 - info@best.be BTW BE0463.662.869

According to our general sales terms whom are available per written request.

General terms of sales | Privacy policy


Contact

Deel met ons uw vragen en opmerkingen.

+220.000

Followers

+45.000

Visitors

+22.233

Abonnées

+42.431

Articles

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top