About

Wie is Qiwie?

 

Qiwie is een objectief adviesbureau gespecialiseerd in rekruteringscommunicatie. Ons jonge, dynamische team bestaat uit HR consultants, recruitment consultants, social media consultants en copywriters. Samen hebben we meer dan 25 jaar ervaring in rekruteringscommunicatie. Deze ervaring staat garant voor een unieke kennis die wij inzetten in de zoektocht naar uw geschikte medewerker.

 

Wat doet Qiwie?

 

Qiwie gidst u door het web van jobsites, social media, jobmagazines, regionale kranten, nieuwskranten, vakbladen, tijdschriften en alle andere mogelijke on- en offlinemedia. Steeds meer mensen zoeken een nieuwe job via het internet, online rekrutering wordt belangrijker en het is noodzakelijk om uw vacature via de juiste kanalen zichtbaar te maken. Ook de manier waarop kandidaten zoeken naar opportuniteiten via kranten en tijdschriften is veranderd en ook hier speelt Qiwie op in. We creëren een doeltreffende campagne die uw jobadvertenties en uw employer brand via de juiste kanalen tot bij de gepaste kandidaten brengt. Qiwie neemt u verder heel wat werk uit handen gaande van het opstellen, de opmaak en het plaatsen van uw vacature tot zelfs het filteren van de binnengekomen cv’s. Dit alles met een doel voor ogen: van uw rekruteringscampagne een succes maken.

 

Waarom werken met Qiwie?

 

EenvoudigHet proces is heel gemakkelijk. U stuurt door wie u zoekt en wij publiceren uw vacature in de kern van uw doelgroep.

Effectief:   We gaan recht op uw doel af. Door marktonderzoek weten we op welke verschillende media we de juiste kandidaten kunnen bereiken.

Voordelig:  We werken samen met alle mogelijke partners die te maken hebben   met on- en offlinerekrutering. Het vinden van een kandidaat via Qiwie   is voordeliger en sneller dan via een interim- of wervings- en   selectiebureau of indien u alles zelf in handen zou nemen.

Klanten als referentie

Sabam - CNH - Still - Handson&Partners - Wivo - Verschillende OCMW's - DL Chemicals
Back to top button
Close
Close