About

Het Interactive Advertising Bureau Belgium (IAB Belgium) gelooft dat de toekomst van de reclame digitaal is. Samen met alle marktspelers werkt IAB dan ook aan de groei van de interactieve marketing markt.  IAB brengt als beroepsvereniging alle actoren binnen de digitale en interactieve communicatiemarkt (internet, interactieve digitale televisie, mobile marketing,…) in België samen. Zij vertegenwoordigt de belangen van meer dan 200 adverteerders, uitgevers, aankoopcentrales van mediaruimte, agentschappen en andere dienstverleners van de informatiemaatschappij.

IAB reguleert de markt, inspireert met onderzoek, seminaries en cases, en leidt marketeers op tot digitale experten.

Op Belgisch niveau is IAB-Belgium lid van de Raad voor de Reclame en onderschrijft zo de gedragsregels over reclame alsook de klachtenbemiddeling via de JEP  (Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame).

Op Europees niveau is IAB-Belgium  lid van IAB-Europe en neemt deel aan het OBA Framework (gedragscodes voor Online Behavioural Advertising)

Haar missie

De referentie zijn/worden voor kwalitatieve, innoverende en unieke informatie en trends, opinies van de experten en relevante activiteiten aanbieden (opleidingen, seminaries en networking). Dit alles om de digitale markt te blijven laten groeien : Grow the digital market

Klanten als referentie

http://www.iab-community.be/membership/member-list/

Back to top button
Close
Close