Miel Van Opstal vervoegt Emakina.BE

Deze senior expert in business transformation zal het strategisch team van Emakina.BE versterken.

post-image-3

Miel Van Opstal, senior facilitator in innovatie en marketing, en internationaal spreker, is toegetreden tot het strategisch team van Emakina.BE. Als ervaren analist op vlak van informatie-infrastructuur en expert in digitale transformatie, is Miel ook een gepassioneerd communicator met een indrukwekkende staat van dienst als spreker. Hij had een leidende positie als technologie-evangelist voor Microsoft EMEA, hij organiseerde `Marketing Cruises` maar hij heeft ook meer dan 5.000 uur openbare lezingen gehouden en hij ondersteunt regelmatig TEDxFlanders Youth.

Dankzij zijn technologische bagage als evangelist in consumententechnologieën voor Microsoft EMEA, de kennis en ervaring die hij jarenlang verzameld heeft als business & strategy consultant, slaagt hij erin om bruggen te leggen tussen technologie, productie en uitvoering.

Hij is met name degene die het beheer van de digitale overgang heeft uitgevoerd bij de Corporate Marketing afdeling van de Colruyt Group. Tot zijn recentste uitdagingen behoren de verbetering van de gebruikerservaring op de site van Royal Antwerp Football Club, evenals de architectuur van het platform van de club. Hij is ook verantwoordelijk voor de herwerking van de digitale strategie van Toerisme Vlaanderen en de herstructurering van het klantentraject.

Miel heeft ook vaak gefungeerd als enthousiaste, boeiende en gepassioneerde spreker in tal van hogescholen, internationale businessscholen en universiteiten. Hij onderwijst onderwerpen zoals de digitale marketingstrategieën in een Android-context,  gedrag-targeting van het publiek, psychografische segmentatie van het cliënteel en artificiële intelligent - een van zijn favoriete onderwerpen.

Back to top button
Close
Close