Cédric Cauderlier verlaat Polygone Digital Natives!

Cédric Cauderlier verlaat Polygone Digital Natives! Na 5 jaar doorgebracht te hebben aan het roer van het interactieve agentschap Vitam, nadien Polygone Digital Natives, heeft Cédric Cauderlier, Managing Partner / Head of Digital Strategy van de groep beslist om het schip einde augustus 2011 te verlaten.

post-image-3

Wanneer hij door Digimedia gecontacteerd wordt legt de baas van het Brusselse agentschap ons uit dat zijn vertrek ingegeven is door persoonlijke redenen: "Ik moet iets anders gaan doen in het leven, ook al heb ik geen concreet project voor de onmiddellijke toekomst". Ter herinnering, Cédric Cauderlier heeft het agentschap Vitam in 2007 opgericht; door de fusie ervan, in 2010, met Polygone, kon er een online/offline multidiscipline ontplooid worden binnen de groep Polygone Digital Native.

Wie Cédric Caudrelier aan het hoofd van de digitale afdeling gaat opvolgen is nog niet geweten, zelfs al heeft men ons bevestigd dat dit door interne personen zal zijn. Ondertussen blijven alle teams van het agentschap verder werken aan de verschillende huidige en toekomstige projecten.

"De nieuwe managementstructuur wordt uitgewerkt, en zal vanaf 1 september van toepassing zijn", heeft Cédric Cauderlier ons toevertrouwd.

Back to top button
Close
Close