Startups.be | Scale-Ups.eu, opnieuw partner van het Startup Lab van Digital First

Startups.be | Scale-Ups.eu is nogmaals partner van het Startup Lab, de zone die op de beurs Digital First voorbehouden is voor start-ups. Vergeet niet dat de inschrijvingen voor het Startup Lab nu geopend zijn en op 22 september afgesloten worden!

post-image-3

De geschiedenis van Startups.be | Scale-Ups.eu
De geschiedenis van Startups.be, zoals wij dat vandaag kennen, gaat terug tot 2018, toen Startups.be besliste om de handen ineen te slaan met Scale-ups.eu, om zo hun aanbod op het Belgische tech-ecosysteem te versterken.

Samen zijn zij al snel de one-stop-shop voor het tech ondernemerschap geworden, door met name de meest veelbelovende start-ups en scale-ups samen te brengen. Dit alles was mogelijk dankzij hun netwerk van investeerders, kopers van bedrijven, wereldwijde partners en relevante stakeholders. Hun doel is de innovatie en samenwerking met hightechbedrijven te versnellen. Zo stellen zij start-ups en scale-ups in staat om zich sneller te ontwikkelen.

Startups.be | Scale-Ups.eu, vandaag een iconisch merk in België, brengt de meest innovatieve bedrijven van het land bijeen bij netwerkevenementen en conferenties in België, en ook bij delegaties naar het buitenland. De gelegenheid bij uitstek voor jonge bedrijven om nieuwe mensen te ontmoeten en inspiratie op te doen.

Startup Lab is al meerdere jaren een zone op de beurs Digital First die volledig gewijd is aan start-ups. Het heeft de ambitie om bij te dragen aan de uitstraling van jonge, veelbelovende bedrijven uit erg uiteenlopende sectoren zoals digital marketing, dienstverlening aan bedrijven, 3D, artificiële intelligentie en IoT.

Startups.be | Scale-Ups.eu op Digital First
Met dit partnerschap willen de organisaties Digital First, Startups.be | Scale-Ups.eu het ecosysteem van Belgische start-ups en scale-ups samenbrengen, dat vaak verweten wordt verspreid te zijn. Met de vakbeurs Digital First kunnen zij allemaal snel en concreet in contact komen met sleutelfiguren uit de digitale sector in België maar ook met meer bescheiden structuren, zonder de spelers in innovatie te vergeten.

De aanwezigheid van Startups.be | Scale-Ups.eu had zijn merite al bewezen bij editie 2018. En dit jaar zijn wij meer dan dankbaar dat wij deze ervaring kunnen herhalen. Startups.be | Scale-Ups.eu als partner van het Startup Lab zal de status nog versterken en nog meer invloedrijke personen uit het Belgisch ecosysteem van jonge bedrijven aantrekken.

Alle start-ups zullen de gelegenheid hebben om hun merk in de spotlights te zetten op 14 oktober in Tour & Taxis. Het volstaat om hiervoor het inschrijvingsformulier in te vullen voor 22 september!
 

Back to top button
Close
Close