De Belgische start-up Chift trekt naar Frankrijk

Chift, een jonge start-up gevestigd in Brussel en Mont-Saint-Guibert, trekt naar Parijs, naar Station F om precies te zijn, met als ambitie een Europese koploper te worden.

post-image-3

Chift, dat nog maar enkele maanden geleden opgericht werd, biedt een innovatieve connector waarmee men alle financiële software op één enkele plaats kan bijeenbrengen. Volgens L’Echo werd dit jonge bedrijf geselecteerd om zich aan te sluiten bij Station F, een van de grootste campussen voor start-ups.

Met zijn project biedt Chift een optimale oplossing voor ontwikkelaars door bedrijven in staat te stellen al hun software met een enkele klik met elkaar te verbinden, en zo hun operationele efficiency te verbeteren.

Nog volgens L’Echo kreeg het project de financiële steun van Wallonie Entreprendre en van het Seeder Fund, waardoor het in staat was om zijn oplossing te ontwikkelen en personeel in dienst te nemen. Door zich aan te sluiten bij Station F zet Chift zijn expansie verder met als doel zich kenbaar te maken op de Europese markt en een belangrijke speler op zijn gebied te worden.


Back to top button
Close
Close