Universem ondersteunt de groei van de Franse start-up Upway in België

Upway profileert zich als de expert in gereviseerde elektrische fietsen. Opgericht in Frankrijk in 2021, heeft het merk snel bekendheid gekregen in Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten en België. Met meer dan 10.000 gereviseerde fietsen via hun werkplaatsen is Upway het toonaangevende platform voor gereviseerde elektrische fietsen, dat voldoet aan de behoeften van duurzame mobiliteit.

post-image-3
Het doel van de start-up is om elektrische fietsen voor iedereen toegankelijk te maken door betaalbare fietsen aan huis te leveren, vergezeld van een garantie van één jaar. Gereviseerde fietsen vormen een uitstekend alternatief voor nieuwe en tweedehandsopties. Met het groeiende succes heeft het bedrijf in 2022 25 miljoen euro opgehaald.

Het doel van Universem is om bij te dragen aan de groei van Upway in België door hun verkoopkanaal te ontwikkelen. Deze taak vormt een spannende uitdaging, aangezien de Vlaamse markt al verder gevorderd is op het gebied van elektrische fietsen. Het uiteindelijke doel is echter om het merk in het hele land te vestigen. Een spannende samenwerking met veelbelovende vooruitzichten!
Back to top button
Close
Close