Internationale B2B SaaS kiest CLICKTRUST voor versnelde groei

AMITY, de internationale B2B SaaS die gespecialiseerd is in eenvoudig te implementeren sociale functies voor applicaties, heeft CLICKTRUST gekozen om hen te helpen de versnelde groei te realiseren die zij nastreven.

post-image-3
AMITY is een scale-up met kantoren in Bangkok, Londen, Milaan en Texas en heeft verder enorme ambities. Na verschillende kapitaalrondes zijn ze aan het opschalen.

Fabian Van De Wiele, CEO van CLICKTRUST legt uit: "Na enkele weken de relatie getest te hebben, bevestigde AMITY al snel dat ze ons als de juiste partner zagen voor de internationale groei die ze zochten. In enkele weken tijd hebben we campagnes internationaal opgeschaald en rollen we snel een cross channel lead generation aanpak uit."

Het in Brussel gevestigde digitale media-agentschap heeft weliswaar verschillende internationale klanten, maar deze kennen allemaal hun oorsprong in een bestaande klantenbestand in België.  AMITY is de eerste wereldwijde klant die volledig vanuit Brussel wordt bediend, ondanks het feit dat het hoofdkantoor van Amity zich in Bangkok bevindt. "Dit toont aan hoe gemakkelijk we wereldwijde klanten kunnen bedienen - het is een echte mijlpaal voor ons" - Fabian Van De Wiele.
Back to top button
Close
Close