Een nieuwe marketingoplossing om de platformen met klantendata te versterken

Het bedrijf Acxiom, eigendom van de groep IPG, lanceert een nieuwe oplossing die de merken moet helpen om hun marketinginvesteringen beter te laten renderen.

post-image-3

Het customer-intelligence bedrijf dat in 2019 gekocht werd door IPG, en waarvan de oplossingen gebaseerd zijn op "first party data", heeft een volledige suite oplossingen en diensten voorgesteld voor klantengegevensplatformen die de marketingspecialisten moeten helpen om het succes van hun marketinginitiatieven te verbeteren.

Dankzij zijn 50 jaar ervaring op het gebied van customer data management heeft Acxiom (waarvan 95% van de klanten de laatste 6 jaar hun contract met het bedrijf vernieuwd heeft) een reputatie opgebouwd in de kunst van de implementatie, integratie, verbetering en optimalisatie van de waarde van marketing georiënteerde software.

"Bedrijven die op een relevante en respectvolle manier contact leggen met hun klanten, zijn bedrijven die zullen slagen in een zeer competitieve omgeving. Ons vermogen om samen te werken en ons te integreren met diverse martech- en adtech-leveranciers, maakt van Acxiom de ideale partner om een beter marketing engagement voor de merken aan te sturen, of dat nu gaat om owned, paid of earned", aldus David Skinner, directeur strategie van het bedrijf.

Concreet bevat de CDP-suite van Acxiom tal van functies waaronder de CDP strategiediensten, identiteitsbeheer, doelgroepontwerp, het beheer van klantendata van het bedrijf, analyse  en metingen om op data gebaseerd beslissingen te verbeteren, enz.

"Het is essentieel dat de platformen met klantengegevens geïntegreerd worden in andere marketing- en adverteertechnologieën om zo over betere inzichten te beschikken", verklaart van haar kant Liesbeth Bernaerts, Lead Data & Technology bij Mediabrands.

De CDP-suite met oplossingen en diensten van Acxiom is in België beschikbaar en behoort tot een reeks producten voor digitale transformatie die Acxiom in 2020 lanceert om meerwaarde en de meest innovatieve geïntegreerde oplossingen van de markt te bieden.

Back to top button
Close
Close