Afspraak op 25, 26 en 27 augustus voor de Summer School!

De Summer School is er weer! Eén, twee of drie dagen boeiende opleidingen in digital marketing, die plaats hebben van 25 tot 27 augustus eerstkomend.

post-image-3

Einde augustus betekent de terugkeer van de  Summer School! Digimedia heeft een rijk programma voorbereid: een "Bootcamp" formule, drie dagen lang boeiende sessies over de actuele thema`s van digital marketing. De perfecte gelegenheid om uw kennis te updaten voor de heropening der scholen.

De eerste dag (25 augustus) is gewijd aan het uitwerken van een digitale strategie. In dit kader biedt Digimedia u een opleiding aan die draait rond het beheer van de digitale transformatie, naast een sessie rond data management. Die zullen verzorgd worden door Enzo Ricciuli van Serviceplan en Liesbeth Hermans van Fourcast.

Op 26 augustus ligt de focus op de sociale netwerken! Birgit Zuurveld van Dorst & Lesser zal de deelnemers een sessie bieden over de pragmatische aanpak die men op de sociale netwerken moet gebruiken. Tom Sweetlove van zijn kant kant zal u helpen om de Social Ads te integreren en te begrijpen hoe reclame op de sociale netwerken een erg performante hefboom is om de bekendheid van uw bedrijf te verhogen.

De laatste dag draait rond analytics! Fabian Van de Wiele van Clicktrust zal de vereiste kennis aanbieden om de bedrijfsdata te analyseren, in een model te gieten, te benutten en te transformeren. Jonathan Wuurman van Actito van zijn kant zal de bootcamp afsluiten door de deelnemers klaarheid te verschaffen over marketing automation en het belang van personalisering voor de activering van de Customer Journey.

Tot 30 juni kunt u deelnemen aan één dag opleiding van 8u (twee sessies) voor 490 euro of 3 dagen opleiding (6 sessies) voor de prijs van twee dagen, aan 990 euro..

De opleidingen hebben plaats in het centrum Tribes op de Louizalaan.

Hebt u een vraag? Contacteer Camille Mokeddem (camille@digimedia.be )

Back to top button
Close
Close