Gert Kerkstoel wordt CEO van Square Melon

Het bureau Square Melon, gespecialiseerd in Brand Activation en Experience Marketing, kondigde zopas de benoeming aan van Gert Kerkstoel tot nieuwe CEO van de groep. Hij vervangt zijn oprichter Wim Van der Borght ...

post-image-3
Wim Van der Borght, oprichter van Square Melon, trekt zich officieel terug uit het management van het bureau en zal geen operationele functie meer uitoefenen. Het is Gert Kerkstoel die hem vanaf 1 juli zal vervangen aan het hoofd van het bureau dat is gespecialiseerd in Brand Activation en Experience Marketing.
Gert is zeker geen onbekende in het internationaal milieu van de "Branded Business". Hij heeft er een lange en behoorlijk gevarieerde carrière opzitten in het domein van marketing en bedrijfsbeheer bij Unilever en Nike in België, Frankrijk, Nederland en de Verenigde Staten. De combinatie van zijn kennis op het vlak van FMCG (fast moving consumer goods) en lifestyle, samen met zijn expertise in Gen Y Marketing, vormen een interessante achtergrond voor de nieuwe uitdaging van Gert.
Walter Gelens, Uitvoerend Voorzitter sinds eind januari, zal opnieuw de functie van voorzitter uitoefenen vanaf 1 juli en verzekert in het kader van deze functie de continuïteit van de lopende projecten.
Back to top button
Close
Close