About

Op het gebied van performance based online marketing vervult Daisycon al sinds 2000 een pioniersrol en heeft daarmee een leidende marktpositie verworven. Adverteerders hebben hun meer dan 1.600 campagnes uitgezet in het sterke, internationale netwerk van Daisycon. Via de vele tienduizenden publishers wordt zo dagelijks een miljoenenpubliek bereikt. Dit zorgt voor nieuwe klanten, meer orders en waardevolle leads voor onze adverteerders. 

Daisycon is actief door heel Europa en heeft daarbij de focus op vier markten: België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. 

In deze internationale, door technische innovaties gedreven branche is Daisycon een concurrerende en geprezen organisatie. Voorbeelden van innovaties zijn de real-time statistieken die met een iOS en Android app overal beschikbaar zijn, geavanceerde tools om conversie te meten en in kaart te brengen en dedicated promotiecodes die zowel online als offline zijn te gebruiken. 

Daisycon is uw oplossing als het gaat om Affiliate Marketing, Lead Generation, CPC Advertising and Consultancy. Neem gerust contact op om de kansen en mogelijkheden van een samenwerking te bespreken, mail dan naar belgium@daisycon.com

Daisycon België: Veemarkt 66 | 2800 | Mechelen
Daisycon International HQ: P.J. Oudweg 5 | 1314 CH | Almere, Nederland

Klanten als referentie

Hello bank! - Essent - Eneco - Relatieplanet.be - 50Plusmatch - Laudius - Scarlet - Partena

Back to top button
Close
Close