Zeer interessante en leerrijke opleiding. Voor mij waren er een aantal zaken die vrij nieuw waren, maar door een goede afwisseling tussen theorie en praktijk, was ik snel mee met de 'leerstof'. Goede sprekers die hun onderwerp op een leuke manier hebben gebracht. De locatie van de opleiding was zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. De opleiding heeft zeker en vast aan mijn verwachtingen voldaan : ik verwachte om enkele praktische tips & tricks te kunnen meenemen en dat is zeker het geval geweest. Na deze zeer interessante 3-daagse opleiding heb ik een aantal concrete zaken meteen kunnen toepassen in mijn job.
Gianni
ProjectPolis
Ik vond de sessies zeker en vast enorm boeiend, voornamelijk de tweede dag. Fantastisch om in kleine groep te werken. Iedereen was zeer gemotiveerd, creatief en dynamisch. De mogelijkheid tot interactie maakte het compleet. De locatie is vlot bereikbaar, modern en van alles voorzien. Het was een boeiende en prikkelende ervaring de me veel ideeën heeft opgeleverd.  
Elien
Amazing Destinations
Het was een zeer interessant evenement! En ook goed georganiseerd. De opleiding heeft zeker mijn verwachtingen voldan. Tijdens de masterclass leerde ik duidelijk de verschillende stappen om aan content-marketing te doen, toegepast in de praktijk. Dankzij het boek kan ik deze informatie op mijn eigen tempo tot mij nemen.
Annelore
aiR & M's bvba
De locatie was zeker goed! Met het openbaar vervoer heel gemakkelijk bereikbaar en binnen was het ook aangenaam vertoeven! Bedankt ook voor de ruimte voor open vragen!  Dankzij de masterclass kreeg ik een praktisch kader aangeboden om de content marketing bij mijn bedrijf op poten te zetten en dat was exact waarnaar ik op zoek was.    
Daphné
Isabel NV/SA
Informatief en goed om wat gegidst te worden. Mooie locatie. De opleider bezit een grondige kennis : hij bood veel theorie aan en werkte interactief. Helaas moest ik de sessie iets vroeger verlaten, maar ik had veel aandacht voor de spreker en het onderwerp.  
Guy
Brightfish
Een erg leerrijke Masterclass!
Jef
Think Tomorrow
Ik vond het zeer interessant, goede lesgever ook. De locatie is zeker OK. De opleiding heeft zonder twijfel aan mijn verwachtingen voldaan: veel inspiratie opgedaan, aantal heel handige, praktische tips gekregen Ik ben blij dat ik erbij was, tevreden dat ik zaken heb bijgeleerd, goesting gekregen om er zelf meer mee te doen.
Peter
Acticom

Waarom kiezen voor de Digital Masterclass

Onze opleidingen bieden een antwoord op de behoeften van bedrijven die hun digitale transformatie willen ondernemen en helpen hen om die tot een succes te maken.

Over Digital Masterclass

Wilt u uw digitale vaardigheden aanscherpen? Hebt u graag goed opgeleide werknemers die iets extra te bieden hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek hier ons volledig programma digitale opleidingen.

Voordelen

De deelnemers staan bij ons centraal. Daarom zoekt Digimedia ook de beste opleiders in België. Al onze docenten zijn mensen die enkele jaren ervaring hebben binnen hun vakgebied.

Diploma

Na iedere opleiding krijgt u een diploma dat getuigt van uw aanwezigheid en van de nieuwe vaardigheden die u heeft verworven.