Gebruik uw tijd zo goed mogelijk en kies voor een Digital Masterclass: een praktische training van één namiddag of één dag.

Door deel te nemen aan de Digital Masterclass zult u:

  • De beste inzichten verwerven dankzij de hoogkwalitatieve content die onze specialisten bieden
  • Een kleine en interactieve klas bijwonen (niet meer dan 15 personen)
  • Gedeelde ervaringen & beste praktijken te horen krijgen
  • Uw ideeën kunnen aftoetsen en feedback krijgen tijdens de netwerksessies
  • Beste praktijken, adviezen en up-to-the-minute inzichten verwerven
  • Inspiratie halen uit de succesverhalen van onze sprekers en collega's-professionals
  • Onmiddellijk antwoorden krijgen op uw businessvragen

Op het einde van iedere cursus krijgt u een diploma dat getuigt van uw deelname, ondertekend door de trainer en de organisatie.

De Digital Masterclass is bestemd voor de Belgische professionele digitale gemeenschap. Dit event wordt georganiseerd door Best Of Digital Media, medeoprichter van de e-shop Expo trade show, organisator van de beurs DMF, de e-commerce summit en de BeCommerce Awards gedurende de voorbije 8 jaar en uitgever van Ecommerce Today & Digimedia websites, het onderzoek "Social Media In Belgium" en het magazine Inside Digimedia.

Waarom kiezen voor de Digital Masterclass

Onze opleidingen bieden een antwoord op de behoeften van bedrijven die hun digitale transformatie willen ondernemen en helpen hen om die tot een succes te maken.

Over Digital Masterclass

Wilt u uw digitale vaardigheden aanscherpen? Hebt u graag goed opgeleide werknemers die iets extra te bieden hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek hier ons volledig programma digitale opleidingen.

Voordelen

De deelnemers staan bij ons centraal. Daarom zoekt Digimedia ook de beste opleiders in België. Al onze docenten zijn mensen die enkele jaren ervaring hebben binnen hun vakgebied.

Diploma

Na iedere opleiding krijgt u een diploma dat getuigt van uw aanwezigheid en van de nieuwe vaardigheden die u heeft verworven.