Boost uw team: bied een Masterclass aan naargelang hun behoeften!

Wij organiseren uw Masterclass op uw kantoor, in Zoom-formaat of bij Tribes Louizalaan!

Bied uw personeel de beste middelen aan om ondanks de pandemie toch productief te zijn. Ondanks de vele herstructureringen bij bedrijven en door de vermindering van het aantal werknemers, blijft het opleiden van uw medewerkers de beste manier om ze te motiveren. Help hen om te werken in dit ¬ę¬†nieuw dagelijks leven¬†¬Ľ‚Ķ Kies het onderwerp dat het beste bij hen past en wij organiseren dit voor u! Al meer dan 10 jaar bieden we in-house trainingen op alle onderwerpen met betrekking tot de digitale sector.
Haal het beste uit uw tijd met de Digital Masterclasses met gezelschap van de beste Begeleiders tijdens de praktijksessies van de door u gekozen tijdsduur: een namiddag, een dag of meerdere dagen!
Zij hebben ons al reeds hun vertrouwen gesteld: FCR Media, Auxipress, Carre Associates, PhysIOL, MIVB, KBC, Mortierbrigade, Inno, PRACSIS, Colruyt, Le Forem, CDA Assurances, SOGESMA, AG Insurance, TRAFIC, Febelfin, Vrije Universiteit Brussel, ULiège, Defimedia, Nestlé, McCain Foods Belgium en vele anderen… Ontdek wat ze te zeggen hebben!

  • "Ik ben DOL-BLIJ met de training! Zeer goede inhoud, nuttig en accuraat. Ook een zeer goede trainer. In het kort: heel interessant. De ruimte heeft veel licht en is gastvrij. De training voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Kortom: zeer inspirerend met veel uitwisselingen tussen de deelnemers en de trainer. Ik beveel het zeker aan!¬†¬Ľ MIVB
  • "Zeer interessante training: de onderwerpen van de modules waren zeer goed gekozen en de inhoud van elke module was rijk en gedetailleerd. Het was een heuse training. De sprekers probeerden ons iets te leren, echt als in een cursus". FCR-media
  • "De Masterclass was interessant en dynamisch. De locatie is gemakkelijk te bereiken en erg mooi. Gelukkig paste de spreker zich aan haar publiek aan na wat onderzoek naar de deelnemers voor de Masterclass en dat is een bewijs van proactiviteit, bravo! Kortom: actieve deelname en verrijkende uitwisselingen.¬†¬Ľ KBC

Hebt u vragen? Wij beantwoorden ze graag. Aarzel niet om Mafalda Santos (mafalda@digimedia.be) te contacteren voor meer informatie.

Waarom kiezen voor de Digital Masterclass

Onze opleidingen bieden een antwoord op de behoeften van bedrijven die hun digitale transformatie willen ondernemen en helpen hen om die tot een succes te maken.

Over Digital Masterclass

Wilt u uw digitale vaardigheden aanscherpen? Hebt u graag goed opgeleide werknemers die iets extra te bieden hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek hier ons volledig programma digitale opleidingen.

Voordelen

De deelnemers staan bij ons centraal. Daarom zoekt Digimedia ook de beste opleiders in België. Al onze docenten zijn mensen die enkele jaren ervaring hebben binnen hun vakgebied.

Diploma

Na iedere opleiding krijgt u een diploma dat getuigt van uw aanwezigheid en van de nieuwe vaardigheden die u heeft verworven.