Digimedia biedt niet alleen regelmatig opleidingen aan: het zal nu ook opleidingen op maat organiseren voor bedrijven. Vanaf drie deelnemers wordt een opleidingscyclus in uw lokalen immers interessanter om te organiseren.

In samenwerking met het geïnteresseerde bedrijf bepalen wij welke opleidingen nodig zijn en helpen wij u om een programma op maat op te stellen. Zodra de doelstellingen bepaald zijn, kunnen de verantwoordelijken vertrouwen op een concrete planning, een competente uitvoering en een vast budget.

Afhankelijk van het vastgelegde programma doen wij beroep op de meest geschikte lesgevers binnen ons netwerk, en dit om u gedurende een lange periode te ondersteunen.


Uw voordeel?

> De expertise van Digimedia en haar netwerk van lesgevers in uw bedrijf
> Opleidingen in digital marketing, aangepast aan uw behoeften, en op een tempo dat u past
> Een manier om uw leadership te stimuleren en uw medewerkers te motiveren
> Een geprivilegieerde en persoonlijke opvolging door onze projectmanagers

Hebt u vragen? Wij beantwoorden ze graag. Aarzel niet om Mafalda Santos (mafalda@digimedia.be) te contacteren voor meer informatie.

Waarom kiezen voor de Digital Masterclass

Onze opleidingen bieden een antwoord op de behoeften van bedrijven die hun digitale transformatie willen ondernemen en helpen hen om die tot een succes te maken.

Over Digital Masterclass

Wilt u uw digitale vaardigheden aanscherpen? Hebt u graag goed opgeleide werknemers die iets extra te bieden hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek hier ons volledig programma digitale opleidingen.

Voordelen

De deelnemers staan bij ons centraal. Daarom zoekt Digimedia ook de beste opleiders in België. Al onze docenten zijn mensen die enkele jaren ervaring hebben binnen hun vakgebied.

Diploma

Na iedere opleiding krijgt u een diploma dat getuigt van uw aanwezigheid en van de nieuwe vaardigheden die u heeft verworven.