Digital Media Designer

ICI PARIS XL, onderdeel van de A.S. Watson Group, is dé luxe parfumerie van de Benelux. In België is ICI PARIS XL meer dan 44 jaar marktleider op parfumeriegebied met 120 winkels in België. Onze sterke punten zijn een breed assortiment, persoonlijk advies

Als werkgever hebben wij veel te bieden: een professionele en ambitieuze organisatie, een moderne werkplek en betrokken en deskundige collega’s. Voor het hoofdkantoor in Vilvoorde is ICI PARIS XL op zoek naar een nieuwe collega  “Digital Media Designer”.
 
De functie
In deze functie draag je zorg voor het naar het internet vertalen (vormgeven/uitwerken) van commerciële en overige corporate informatie die gebrieft wordt door de Digital Marketing Specialist.
 
Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:
Het updaten van de websites en webshops (updaten content via het Content Management System, vormgeving en creatie van allerhande visuals voor het internet en aanvullen en updaten van productinformatie).
Het opmaken van promotionele nieuwsbrieven en e-mail campagnes. De creatie van elektronische nieuwsbrieven (design/layout en opmaak in HTML ervan)
Het grafisch uitwerken van nieuwe functionaliteiten in de websites en eShops.
 
In deze functie rapporteer je aan de eCommerce & New Media Manager. Je levert een actieve bijdrage aan de verdere groei van onze organisatie. Kortom, een ideale functie voor een ambitieuze professional.
 
Wanneer moet je zeker solliciteren?
Je voelt je thuis in een wereld van luxe cosmetica- en schoonheidsproducten, in een informele werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork, ondernemerschap en een goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn. 
  
Verder voldoe je aan het volgende profiel:
Bij voorkeur in het bezit van een bachelor diploma.
Grondige kennis van grafische & web programma’s: Photoshop, Illustrator, Dreamweaver en Flash.
Grondige kennis van webdesign, webtechnologieën (HTML/CSS…)
Kennis van Usability, SEO en Web Analytics (Google Analytics)
Vlotte kennis Excel, Word en Outlook.
Vlotte kennis Nederlands, Frans en Engels. 
Creatief en stressbestendig.
 
Wat mag je van ons verwachten?
Wij bieden je een uitdagende fulltime functie in een krachtige en dynamische internationale onderneming. ICI PARIS XL maakt deel uit van de A.S. Watson Group, ’s werelds grootste retailer op het gebied van health & beauty. Ambitieuze professionals die kansen benutten, beslissingen durven te nemen en zich thuis voelen in een informele, no-nonsense en resultaatgerichte organisatie, kunnen rekenen op uitstekende toekomstperspectieven. Prima arbeidsvoorwaarden spreken voor zich.
 
Ben jij de collega die wij zoeken?
Stuur dan je reactie, voorzien van een motivatie en uitgebreid CV, naar vacature@iciparisxl.be t.a.v. Nic Petrens, eCommerce & New Media Manager
 
Nic Petrens, eCommerce & New Media Manager
Parfumerie ICI PARIS XL
A.S. WATSON LUXURY PERFUMERIES and COSMETICS EUROPE 
Schaarbeeklei 499 - 1800 Vilvoorde – Belgium
Show More
Back to top button
Close
Close