Ici Paris XL Benelux start een nieuwe samenwerking met Serviceplan Make

Vanaf mei 2024 werkt Serviceplan Make Benelux, onderdeel van de wereldwijde Serviceplan Group, officieel samen met ICI PARIS XL Benelux. De samenwerking beslaat de markten Nederland, België en Luxemburg. Het creatieve marketingbureau is verantwoordelijk voor de creatieve direct marketing van de parfumerie. Met de geïntegreerde aanpak van het bureau worden hiervoor verschillende disciplines ingezet.

post-image-3

De kernfocus ligt op het ontwikkelen van zowel print, als digitale deliverables voor direct marketing. Dit omvat onder meer het creëren van co-branded DM-campagnes en direct marketing print materiaal, evenals het schrijven van pakkende teksten voor e-mails en apps.

Monia Kayila, Managing Director van Serviceplan Make Benelux, is verheugd over de samenwerking: "Ik ben buitengewoon trots dat Serviceplan Make aan de slag mag gaan voor dé beautyspecialist van de Benelux. Dat wij mogen bijdragen aan het succes van ICI PARIS XL is niet alleen een eer, maar ook een prachtige kans om innovatieve en impactvolle marketingoplossingen te creëren.”

Over Serviceplan Make Benelux
Geïntegreerd in een wereldwijd netwerk en werkend vanuit drie locaties in Brussel, Amsterdam en Luxemburg, combineert Serviceplan Make Benelux creativiteit en productie om op grote schaal content te creëren voor alle touchpoints. Van print tot digitaal, van film tot sociale media en van de fysieke tot de fysiek-digitale wereld. Serviceplan Make werkt o.a. voor L’Oréal, BMW en Nikon.

Over ICI PARIS XL

ICI PARIS XL is dé beautyspecialist van Nederland, België en Luxemburg. ICI PARIS XL telt vandaag de dag bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 120 parfumerieën in België en 3 in Luxemburg. Sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de AS Watson Group. De AS Watson Group is, met meer dan 130.000 werknemers wereldwijd, werelds grootste internationale health & beauty retailer. www.iciparisxl.nl/

Back to top button
Close
Close