Digital Marketing Specialist in een wereld van luxe producten

Voor het hoofdkantoor in Vilvoorde is ICI PARIS XL op zoek naar een extra collega “Digital Marketing Specialist” ter versterking van de afdeling E-commerce & New Media.

Voor het hoofdkantoor in Vilvoorde is ICI PARIS XL op zoek naar een extra collega “Digital Marketing Specialist” ter versterking van de afdeling E-commerce & New Media.

Eind 2009 is ICI PARIS XL gestart met online verkoop. Inmiddels is het aangeboden assortiment sterk groeiende en neemt het aantal bezoekers en klanten explosief toe. Sinds deze tijd werkt het E-Commerce team met veel passie aan de verdere verbetering en uitbreiding van onze online winkels.

Werkzaamheden/ Functieomschrijving

Updaten van de websites en webshops:
- Het verzamelen, structureren van informatie (zowel commerciële als corporate) en deze verwerken tot briefings voor de Webmasters
- Draagt, door middel van het actief verzamelen van de informatie van verschillende afdelingen, zorg voor de aanpassingen van de inhoud van de website en van de e-shop.
- Brieft de webmasters over de ontwikkelde acties zodat zij de visuele vormgeving ervan op de website kunnen verzorgen.
- Draagt mede zorg voor het aanvullen c.q. updaten van productinformatie op de webshops (visuals, foto’s, productpagina’s)

Internet marketing:
- Bepaalt samen met de eCommerce & New Media Manager Benelux, de meest optimale Internet media & communicatie mix voor de promotie van onze online activiteiten (websites, webshops, Social Media ...)
- Ontwikkelt, binnen de algemene marketingstrategie, e-marketingacties zodat de website constant aantrekkelijk en dynamisch blijft. Doel: traffic naar websites, e-shops en winkels regenereren.
- Draagt actief en continue bij tot de verdere ontwikkeling van de website en e-shop, zoals ideeën om meer traffic naar de website en e-shop te genereren. En denkt mee hoe we meer email adressen kunnen werven.
- Opvolgen van online marketing campagnes, bezoek aan de website en eShop (Google Analytics), e-mailings, alsook rapporteren van de resultaten aan de eCommerce & New Media Manager Benelux en geeft ook input vanuit jouw bevindingen.
- Bespreken met BRM en eventueel met merken van de online mogelijkheden (o.a. advertentie mogelijkheden op onze sites en webshops)
- Partnerships zoeken die leiden tot meer bezoek van onze website en eShop.
- Het ontwikkelen en uitwerken van (online) marketingplannen voor onze website en e-shop, zoals het vertalen van (offline/above the line) marketing campagnes naar online initiatieven/activiteiten.

Briefen van opmaken (lay-out en design) van promotionele nieuwsbrieven en e-mail campagnes
- Briefen van de Webmaster(s) aangaande de digitale nieuwsbrieven

In deze functie rapporteer je aan de E-commerce & New Media manager Benelux.
Je levert een actieve bijdrage aan de verdere groei van onze organisatie. Kortom, een ideale functie voor een ambitieuze professional.

Functie-eisen:

-    Bachelor diploma
-    Tussen de 0 en de 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
-    Vlotte kennis MS-Office: Excel, Word, PowerPoint en Outlook.
-    Vlotte kennis Nederlands-Frans en Engels.
-    Goede kennis van Internet marketing (SEM, SEA ...) mogelijkheden
-    Goede kennis web analytics (Google Analytics)
-    Noties van SEO, Web-technologieën en Usability
-    Commercieel

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden je een uitdagende fulltime functie in een krachtige en dynamische internationale onderneming. ICI PARIS XL maakt deel uit van de A.S. Watson Group, ’s werelds grootste retailer op het gebied van health & beauty. Ambitieuze professionals die kansen benutten, beslissingen durven te nemen en zich thuis voelen in een informele, no-nonsense en resultaatgerichte organisatie, kunnen rekenen op uitstekende toekomstperspectieven. Prima arbeidsvoorwaarden spreken voor zich.

Ben jij de collega die wij zoeken?

Stuur dan je reactie, voorzien van een motivatie en uitgebreid CV naar “jobs@iciparisxl.be” met de vermelding van de openstaande betrekking voor “Digital Marketing Specialist”?

Parfumerie ICI PARIS XL


A.S. WATSON LUXURY PERFUMERIES and COSMETICS EUROPE


Schaarbeeklei 499 - 1800 Vilvoorde – Belgium

Show More
Back to top button
Close
Close