E-Commerce Assistant in een wereld van luxe producten

Voor het hoofdkantoor in Vilvoorde is ICI PARIS XL op zoek naar een nieuwe collega “E-Commerce Assistant” ter versterking van de afdeling E-commerce & New Media.

Voor het hoofdkantoor in Vilvoorde is ICI PARIS XL op zoek naar een nieuwe collega “E-Commerce Assistant” ter versterking van de afdeling E-commerce & New Media.

Eind 2009 is ICI PARIS XL gestart met online verkoop in België en Nederland.   Inmiddels is het aangeboden assortiment sterk groeiende en neemt het aantal bezoekers en klanten explosief toe. Sinds deze tijd werkt het E-Commerce team met veel passie aan de verdere verbetering en uitbreiding van onze online winkels.


Werkzaamheden/ Functieomschrijving

Als E-Commerce Assistant voer je diverse administratieve taken uit en ondersteun je de collega’s van het E-commerce & New Media team.

Beknopt overzicht van de taken van de e-commerce assistant:
- Dagelijkse controle en opvolging van de online bestellingen, opsporen van fraude pogingen, afhandelen van aanvragen voor terugbetalingen.
- Dienst naverkoop verzorgen. Afhandelen/beantwoorden en opvolgen van vragen/klachten die de 1e lijn helpdesk doorgeeft. Indien nodig deze geëscaleerde klachten zelf schriftelijk of telefonisch beantwoorden rechtstreeks naar de klant.
- Het verzamelen van gegevens m.b.t. het productassortiment (productfoto’s, enz.). Het beheren van deze gegevens en het op de juiste wijze online zetten hiervan. M.a.w. de Internetcatalogus bijwerken en aanpassen en productinformatie aanvullen.
- Het wekelijks en maandelijks bijwerken van rapportages. Het opvolgen van de beoordelingen en commentaren die klanten op de e-shops plaatsen.
- Het ondersteunen van de E-commerce collega’s, o.a. m.b.t. de updating van de websites en e-shops. Het verzamelen en verstrekken van informatie.
- Je hebt daarnaast op regelmatige basis contact met diverse interne afdelingen (de 1e lijns helpdesk, de logistieke afdeling of de afdeling Brand Relation Management / Category Management) om informatie op te vragen of door te geven.

In deze functie rapporteer je aan de E-commerce & New Media manager Benelux.

Functie-eisen:

-    Bachelor diploma
-    Administratief vaardig
-    Zeer vlot met internet en e-mail overweg kunnen
-    Zeer vlot met Word en Excel kunnen werken;
-    Commercieel ingesteld en klantvriendelijk
-    Goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden je een uitdagende fulltime functie in een krachtige en dynamische internationale onderneming. ICI PARIS XL maakt deel uit van de A.S. Watson Group, ’s werelds grootste retailer op het gebied van health & beauty. Ambitieuze professionals die kansen benutten, beslissingen durven te nemen en zich thuis voelen in een informele, no-nonsense en resultaatgerichte organisatie, kunnen rekenen op uitstekende toekomstperspectieven. Prima arbeidsvoorwaarden spreken voor zich.

Ben jij de collega die wij zoeken?

Stuur dan je reactie, voorzien van een motivatie en uitgebreid CV naar “jobs@iciparisxl.be” met de vermelding van de openstaande betrekking voor “E-Commerce Assistant”.

Parfumerie ICI PARIS XL


A.S. WATSON LUXURY PERFUMERIES and COSMETICS EUROPE


Schaarbeeklei 499 - 1800 Vilvoorde – Belgium

Show More
Back to top button
Close
Close