Carine Moitier verlaat BeCommerce

Na zes jaar als managing director van BeCommerce gaat Carine Moitier een internationale uitdaging aan. Ze verlaat dan ook haar positie binnen BeCommerce. Sofie Geeroms zal de fakkel overnemen en de continuïteit in leiding van de vereniging van online handelaars en bedrijven actief op de digitale markt verzekeren.

post-image-3

In de afgelopen zes jaar heeft Carine Moitier, mede-oprichtster van BeCommerce en pionier in de Belgische e-commerce, de ontwikkeling van de vereniging mee in goede banen geleid. BeCommerce is een prominente speler op de digitale markt geworden, met ongeveer 460 leden die bijna 80% van de Belgische e-commerce vertegenwoordigen.

Tijdens haar mandaat als managing director van BeCommerce lanceerde Carine Moitier de BeShoppint 100, dat een overzicht biedt van de 100 belangrijkste spelers in de sector. Samen met de BeCommerce sponsorpartners hielp ze tevens de BeCommerce Market Monitor op poten te zetten. Dit onderzoek laat toe om het belang van de sector op een betrouwbare manier te kwantificeren. 

Ten slotte heeft Carine Moitier ook mee aan het roer gestaan bij de oprichting van de vereniging op Europees niveau, Ecommerce Europe. Deze vereniging heeft in haar vizier drie cruciale diensten zonder dewelke er geen e-commerce kan zijn: e-regulation, e-logistics en e-payment.

Back to top button
Close
Close