De BeCommerce Awards hebben plaats op 26 november 2020

Op 26 november 2020 zal BeCommerce, in samenwerking met Digimedia, de 15e editie van de BeCommerce Awards organiseren. Deze editie, met als naam "The Rise of E-commerce", belooft fantastisch te worden. Een woordje uitleg.

post-image-3

Noteer het alvast in uw agenda: de hoogmis van de Belgische e-commerce sites heeft in Tour & Taxis plaats op 26 november eerstkomend, de avond van tweede van de beurs Digital First.

Bedrijven en start-ups die aan deze wedstrijd deelnemen, helpen om het e-commerce-landschap in België te stimuleren en promoten. De genomineerden en winnaars krijgen grote zichtbaarheid in de pers en kunnen zich zo onderscheiden van de andere spelers uit de industrie.

Deze wedstrijd, die georganiseerd wordt in samenwerking met Google, PostNL, Digital Wallonia, Mondial Relay, BECI, Oneytrust, AWEX, UWE, de Nationale Loterij, Sudpresse en PUB, staat open voor alle webwinkels die producten en/of diensten verkopen op de Belgische markt via e-commerce activiteiten en voor de leveranciers die actief zijn in deze sector. De verkoop moet in het Nederlands, Frans, Duits of Engels geschieden.

De inschrijving is niet gratis, maar geldt wel voor alle categorieën, zodat de deelnemers de categorieën kunnen kiezen die hen interesseren. De inschrijvingen staan trouwens ook open voor wie geen lid is van BeCommerce.

Door zich in te schrijven op de BeCommerce Awards 2020 krijgen de webwinkels die nog geen lid zijn van BeCommerce, een gratis aansluiting voor het jaar 2020. Het is de eerste stap in het proces om het BeCommerce vertrouwenslabel te behalen.

Een professionele jury zal de winnaars kiezen op basis van specifieke criteria. Ook het publiek zal stemmen. Elke deelnemer heeft een reële kans om een prijs te winnen, ongeacht de grootte van zijn bedrijf.

Schrijf je in en neem samen met ons deel aan deze grootse avond!

Back to top button
Close
Close