Meer dan 100 personen op de Social Media Summi van 2 juli

Dé afspraak voor de Social Media spelers in België heeft plaats op 2 juli in de namiddag in het Steigenberger Wiltcher's Hotel. Een terugkeer naar het normale, met het eerste fysieke evenement van de sector in België. Meer dan honderd mensen worden er verwacht.

post-image-3

Wenst u een contentstrategie op de sociale netwerken uit te bouwen of die aan te passen? Dan is deze tool onmisbaar: de  Social Media Summit van 2 juli. Een hele namiddag lang zijn er 16 sprekers aanwezig in het prestigieuze Steigenberger Wiltcher`s hotel, om er een overzicht te brengen van de beste campagnes van dit jaar.

Een unieke gelegenheid om het laatste nieuws te vernemen, uw "Social Media" strategie te verfijnen, de rol van de verschillende aanwezige agentschappen beter te begrijpen, praktisch en concreet advies te krijgen. U ontdekt er alle nieuwigheden en trends samen met Ogilvy & Social.Lab, L`Oréal, Brand New Day Agency, LinkedIn, Snachat, Mortierbrigade, Dentsu Aegis Network, Stellar, naast verschillende influencers die op Instagram en TikTok aanwezig zijn. Een prima gelegenheid ook om (in alle veiligheid) terug te netwerken, partners en klanten aan te trekken voor zakelijke transacties in ieders belang.

Hebt u gewoon zin om uw horizon te verbreden en verse ideetjes op te doen? De Social Media Summit is daarvoor gemaakt! U vindt alles in één namiddag: influencer marketing, virtual reality, voorbeelden van campagnes, … Strategie, advies en case studies vindt u volop die namiddag, georganiseerd door Digimedia met de steun van Brand New Day en Dentsu Aegis Network. Dit alles in het Steigenberger Wiltcher`s Hotel, een prestigieuze plek waar de veilige afstandsregels eerbiedigd kunnen worden.

Ontdek het programma en wacht niet langer om uw ticket te kopen!

Back to top button
Close
Close