Digital First bevestigd!

Goed nieuws voor de liefhebbers van het digitale en het ondernemerschap in België: het is bevestigd dat editie 2020 wel degelijk doorgaat.

post-image-3

De niet te missen afspraak voor spelers uit de Belgische digitale wereld heeft plaats op 21 en 22 oktober eerstkomend. Twee dagen lang zal  Digital First op Tour & Taxis niet minder dan 150 conferenties brengen over onder andere de digitale transformatie, e-commerce programmatic advertising, artificiële intelligentie, sociale netwerken, IoT en het ondernemerschap. Digital First bevestigt hiermee zijn status als belangrijkste networking evenement voor digitale bedrijven en start-ups in België!

Conform de door de overheid opgelegde gezondheidsvoorschriften zal het aantal plaatsen beperkt zijn, komt er een gestructureerde route en staat live streaming dit jaar voorop.

Dit jaar wil de beurs meer dan ooit in de Smart Company ruimte het ecosysteem ondersteunen door networking aan te bieden, gespecialiseerde conferenties en specifieke businessopportuniteiten om de start-ups en KMO te ondersteunen. Digital First rekent daarom op de deelname van nog meer ondernemers aan dit uitzonderlijk evenement. Wanneer u Digital First bijwoon hebt u de mogelijkheid om te praten met de hoofden van innovatieve afdelingen, met beleggers en/of sleutelfiguren in grote Belgische bedrijven, maar ook meer bescheiden structuren die eveneens een rol spelen bij de innovatie.

Wij kunnen haast niet wachten… en u ?

Back to top button
Close
Close