200 start-ups op Digital First

Digital First zal plaatsvinden op 21 en 22 oktober eerstkomend. Wil u deelnemen als start-up? Het is gratis : u moet enkel de formulier invullen!

post-image-3

Net als andere sectoren van de economie ondervindt het ecosysteem van de start-ups de gevolgen van deze ongeziene crisis. De sluiting van sommige markten brengt meer dan één jong bedrijf in problemen.

Dit jaar wil de beurs Digital First het ecosysteem ondersteunen, door een networking aan te bieden, gespecialiseerde conferenties en business opportuniteiten die specifiek erop gericht zijn om hen te steunen. Het rekent daarvoor op de deelname van zoveel mogelijk jonge bedrijven aan dit uitzonderlijk evenement. Door aan Digital First deel te nemen kan u praten met directeurs innovatie, met investeerders en/ of sleutelfiguren in grote Belgische bedrijven - maar ook met meer bescheiden structuren die eveneens voor innovatie zorgen.

Alle deelnemenede star-ups zullen gratis hun producten en diensten kunnen voorstellen op 21 en 22 oktober eerstkomend, in Tour & Taxis. Het volstaat om het inschrijvingsformulier in te vullen.

Wil u uw project promoten? Wacht niet langer en  vul meteen het formulier in op onze site. Zodra uw inschrijving gevalideerd is, neemt de organisatie snel contact op met u.

Back to top button
Close
Close