OnePlus gaat van start in België en opent een kantoor in Brussel

Het Chinese smartphonemerk gaat officieel van start in België. Een in Brussel gevestigd team zal zorgen voor de ontwikkeling van het merk op onze markt. De toestellen zijn beschikbaar in Fnac, het eerste en enige verkoopkanaal in België.

post-image-3

De OnePlus-toestellen zijn in België verkrijgbaar via OnePlus.com, en sinds mei dit jaar bij Fnac, het eerste en enige verkoopkanaal van het merk in ons land. Dankzij dit partnerschap konden de klanten voor het eerst de smartphones in de winkel bekijken en uitproberen vooraleer die aan te kopen.

Ter herinnering, sinds zijn oprichting in 2013 heeft het Chinese bedrijf OnePlus 11 producten gelanceerd en is het in 2018 het vierde merk van high end smartphones geworden op de Belgische markt, aldus Counterpoint Research.

Het Belgisch team zal geleid worden door David Sanmartin, Business Development Director van OnePlus Europa, die ook deelnam aan de oprichting van OnePlus Europe drie jaar geleden.

Het merk maakt zich op om zijn nieuwe reeks OnePlus 7T te lanceren op 10 oktober eerstkomend. Bij die gelegenheid zal het bedrijf zijn nieuwst innovatie voorstellen, die de gebruikers een nog vloeiender ervaring biedt dan tevoren. Een lancering die rechtstreeks gevolgd kan worden op de site van de fabrikant (OnePlus.com) of op YouTube en Twitter.

Back to top button
Close
Close