Sign2Pay, de Belgische technologische revolutie voor online betalingen

Vergeet uw wachtwoord en uw kaartlezer maar, met Sign2Pay betaalt u uw online aankopen gewoonweg met uw handtekening. Veilig, snel en made in Belgium: deze dienst zou een revolutie kunnen veroorzakenen voor de online betalingen.

post-image-3

Sign2Pay is een Belgisch-Nederlandse start-up. Het bedrijf heeft zijn betaaloplossing deze week officieel gelanceerd tijdens de TechCrunch Disrupt in Londen. Het werd geselecteerd als een van de bedrijven die een innovatieprijs kunnen winnen.

De dienst is heel eenvoudig en werkt op elk mobiel toestel. Alle gebruikers kunnen hun online aankoop tekenen en zo in een mum van tijd betalen via een systeem dat veel veiliger is dan een PIN-code. Het platform dat de analyse van de handtekeningen beheert, zal de handtekeningen via verschillende parameters  bestuderen, zoals de snelheid van schrijven, de vorm van de letters, of een massa andere parameters waarmee deze handtekening in principe onkraakbaar gemaakt wordt.

Het bedrijf heeft al partnerschappen afgesloten met 3700 Europese banken. Nu moeten de e-commerce sites nog overtuigd worden om deze betaalwijze te aanvaarden en de klanten om hun gewoonten te veranderen.

Bekijk de presentatie van de start-up tijdens het TechCrunch evenement.

Back to top button
Close
Close