About

Als Digital Marketing Consulting agentschap haalt Universem het beste uit websites om bezoekers aan te trekken en conversies te optimaliseren. Universem ontwikkelt en implementeert strategieën die natuurlijke referentie (SEO), betalende referentie (SEA & Social Media Ads) en Web Analytics verenigen, om zo de kapitaalopbrengst van zijn klanten te optimaliseren. Deze strategieën en tactieken maken het mogelijk om, onder andere, het gedrag van de gebruikers in detail te analyseren. Op die manier kan elk bedrijf de passende acties ondernemen om marketingcampagnes te optimaliseren.

Dankzij een proactieve aanpak en een set van krachtige interne en externe instrumenten, biedt Universem de juiste deskundigheid aan die perfect in lijn staat met uw verwachtingen. Universem is “Google Analytics Certified Partner”, “Google Tag Manager Certified Partner”, "Google Data Studio Certified Partner", “Accredited Professional Bing Ads” en "Facebook Blueprint certified". Het agentschap is eveneens herkend als “Google Partner Premier”.

Universem verleent diensten van hoogstaande kwaliteit in verschillende talen. Het team wordt steeds versterkt met specialisten die verschillende moedertalen hebben: Spaans, Duits, Engels, Frans en Italiaans.

Universem heeft ervaring in een brede waaier van sectoren, waaronder retailers (P & E-commerce), banken, verzekeringsmaatschappijen, transportbedrijven, farmaceutische en industriële groepen, Ngo’s en non-profitorganisaties.

Klanten als referentie

AXA - Proximus - UNICEF - Banque Degroof - Leonidas - Camber - Yves Rocher.

Back to top button
Close
Close