About

Newpharma, de eerste online apotheek in België, werd opgericht in 2008 en is de online uitloper van een fysieke apotheek. Als online apotheek met een Europese dimensie en 750.000 patiënten levert Newpharma in 12 landen via zijn oorspronkelijke website www.newpharma.be en beschikt het bovendien over 4 andere lokale websites voor Frankrijk, Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

Met meer dan 30.000 producten en 750 merken onderscheidt Newpharma zich eveneens op de markt door een specifiek geoptimaliseerde logistiek en het vermogen om het merendeel van de Belgische bestellingen binnen de 24 uur te leveren als deze vóór de middag geplaatst werden.

In 2014 verstevigde Newpharma zijn positie op de Franse markt met de overname van de website MonGuideSanté, één van de historische spelers inzake parafarmacie in Frankrijk. De online apotheek bekleedt tevens een 33e plaats in de top 100 van Belgische e-commerce en werd 4 keer bekroond tijdens de BeCommerce Awards. Het bedrijf maakt eveneens deel uit van de EAMSP (European Association for Mail Service Pharmacies).

Newpharma, dat zijn ontwikkeling financierde met eigen fondsen, behaalde in 2014 een omzet van 18 miljoen euro.

Klanten als referentie

Newpharma est la première pharmacie en ligne belge et l'émanation online d'une véritable officine physique. Newpharma livre dans 12 pays depuis 5 sites web locaux.

Newpharma, de eerste online apotheek in België, is de online uitloper van een fysieke apotheek. Newpharma levert in 12 landen via 5 lokale websites.

  1. newpharma.be
  2. newpharma.fr
  3. newpharma.nl
  4. newpharma.de
  5. newpharma.at
Back to top button
Close
Close