About

“We help clients pivot from thinking digital to being digital”

Accenture Digital is één van de grootste end-to-end digitale dienstverleners ter wereld met een uitgebreide expertise binnen digitale marketing, mobility en analytics. Zo helpt Accenture zijn klanten de kracht van digital in te zetten om op die manier een toegevoegde bedrijfswaarde te creëren; door digitale technologieën te gebruiken die onze klanten toelaten meer betekenisvolle en relevante customer experiences te creëren, door data analyse die bijdraagt tot een breder inzicht in de bedrijfsresultaten en -prestaties en door mobiele technologieën die de kracht van IoT en Living Services benutten. Met meer dan 36.000 skilled medewerkers wereldwijd stimuleert Accenture digitale innovaties die de manier waarop we leven en werken volledig verandert, dag na dag.  

Accenture Digital verleent diensten binnen drie specifieke domeinen

  • Accenture Interactive

Accenture Interactive biedt complete oplossingen binnen marketing, customer experience, campaign- en content management, service design en omni-channel commerce die onze klanten ondersteunt in het exploiteren van deze domeinen.

  • Accenture Analytics

Binnen Accenture Analytics helpen we onze klanten data om te zitten in specifieke inzichten en acties die bijdragen tot een verbetering van de bedrijfsprestaties. Onze uitgebreide expertise loopt uiteen van de toegang en de rapportering van big data tot wiskundige modellen, prognoses en gesofisticeerde statistische analyses.

  • Accenture Mobility

Binnen Accenture Mobility zijn we gespecialiseerd in verbonden objecten, mobiele applicaties en IoT die onze klanten toelaten innovatieve oplossingen te bieden voor de uitdagingen waarmee ze dagelijks worden geconfronteerd.

Klanten als referentie

Unilever – BMW – Tesco – National Geographic – Ducati – Coop Italia – American Express – Visa – Lacoste – Vodafone – Warner Bros – Marriott – Velux … 

Back to top button
Close
Close