Online Business Analyst

ING zoekt… een Online Business Analyst die verantwoordelijk is voor het meten, opvolgen en analyseren van Sales en Salesleads en van de gehele User Journey van de internet kanalen (websites/homebanking).

ING zoekt…
een Online Business Analyst die verantwoordelijk is voor het meten, opvolgen en analyseren van Sales en Salesleads en van de gehele User Journey van de internet kanalen (websites/homebanking).

Werkomgeving
U werkt binnen het departement Direct Channels en u rapporteert aan de Head of Webintelligence. Dit departement is gevestigd in het hoofdgebouw in Brussel

Functiebeschrijving
-Alle Metrics, rapporten, analyses en testen aangaande het online kanaal – met name op gebied van verkoopsconversie, generatie van leads, gebruikerservaring, bezoekersgedrag -
-De groei van de online verkoop door uw inzichtelijke analyses en heldere aanbevelingen.
-Voor elke campagne en online actie stelt u de te volgen KPI’s voor en definieert u de nodige vereisten om deze te kunnen meten. U waakt over een correcte implementatie van deze vereisten. U bent verantwoordelijk voor het analyseren en rapporteren van deze online marketing campagnes.
-Voor elke wijziging van het webkanaal zorgt u ervoor dat al het nodige voorzien is om metingen en analyses mogelijk te maken. Het opzetten van webanalyse testen teneinde de gebruikerservaring en verkoopsconversie te optimaliseren.
-Het opzetten van webanalyse testen teneinde de gebruikerservaring en verkoopsconversie te optimaliseren.


Profiel

Kennis en ervaring
- Ervaring met complexe databanken en statistische analyse, datamining en rapportage, bij voorkeur in een online omgeving en/of direct sales omgeving.
-Ervaring met webanalytics tools zoals Google Analytics, Webtrends, het uitvoeren van webtesten.-Ervaring en affiniteit met online marketing.

Vaardigheden
-U bent in het bezit van een Master diploma (economie, statistiek, wiskunde, ingenieur).
-Technische kennis van HTML, Flash is een troef.
-FR of NL met goede kennis van de andere taal en het ENG
-U hebt uitstekende analytische vaardigheden.
-U kunt gegevens samenvatten in businessinzichten en aanbevelingen voor het senior management.
-U kan zelfstandig kunnen werken en bent tegelijk een teamplayer.

Wat wij bieden
Bovenop een competitief salaris en talrijke voordelen (zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, pensioenplan, bovenwettelijk verlof,...) bieden we je aantrekkelijke carrièreperspectieven en evolutiemogelijkheden alsook talrijke professionele opleidingen. Aarzel niet om ons verloningspakket te raadplegen op onze site.
 
Show More
Back to top button
Close
Close