Junior projectleider e-marketing DreamLand

De marketingafdeling van DreamLand ontwikkelt de globale marketingstrategie en vertaalt die naar een communicatiestrategie en een bijhorend communicatieplan. Daarnaast zorgt de marketingafdeling ook voor de uitwerking van onder andere folders, instore en

 Junior projectleider e-marketing DreamLand

 

Vacature omschrijving

De marketingafdeling van DreamLand ontwikkelt de globale marketingstrategie en vertaalt die naar een communicatiestrategie en een bijhorend communicatieplan. Daarnaast zorgt de marketingafdeling ook voor de uitwerking van onder andere folders, instore en outstore marketingacties, de website en webshop, projecten rond duurzaam ondernemen enz.


Om dat alles te realiseren zijn we op zoek naar een junior projectleider: een doorgroeier marketing met specialiteit e-marketing.


Na een korte opleiding in onze DreamLand-winkels en een stage in onze centrale diensten werk je in eerste instantie mee als projectmedewerker aan marketing- en communicatieprojecten binnen het online gebeuren.
Je ontwikkelt marketingprojecten en je bent verantwoordelijk voor de concrete uitwerking en communicatie ervan. Zo werk je actief mee aan de globale marketingstrategie. Tijdens deze projecten werk je nauw samen met de betrokken interne diensten, zoals aankoop en verkoopondersteunende diensten, en bouw je ook externe relaties op.


Je werkt online marketingcampagnes uit via verschillende kanalen en volgt de laatste trends en internetontwikkeling op de voet. Bovendien werk je nauw samen met projectcoördinatoren en webmasters van het communicatiebureau van de Groep Colruyt.


Je bent ook verantwoordelijk voor het briefen, opvolgen en evalueren van online campagnes (o.a. banners en nieuwsbrieven over de website en webshop).


In samenwerking met een projectleider streef je naar een optimale website en webshop. 
Tot slot stel je als doorgroeier zelf ook innoverende ideeën voor en werk je deze uit met de bedoeling om DreamLand als merk verder op de kaart te zetten.


Vanuit deze ervaring kan je op termijn doorgroeien naar de functie van projectleider marketing.


- je hebt een bachelor- of masterdiploma (bij voorkeur in de richting marketing, communicatie, economie of handelsingenieur) of je hebt gelijkwaardige ervaring


- een aantal jaar ervaring als e-marketeer en/of ervaring in de reclamesector is een sterke troef


- je hebt brede interesse in en oog voor wat er leeft bij onze doelgroep


- je bent creatief en ondernemend en je hebt een goed conceptueel vermogen 


- je kan ideeën omzetten in heldere taal en anderen hiervoor enthousiast maken


- je bent een uitgesproken teamspeler die ook zelfstandig kan werken


- je bent vlot communicatief


- je bent stressbestendig en flexibel


- je hebt heel veel zin voor detail en je werkt erg accuraat


- je bent een waar organisatietalent


- je bent vlot tweetalig (N/F)

Meer info op http://jobs.colruytgroup.be

Show More
Back to top button
Close
Close