Piet Colruyt op Digital First

De belegger vervoegt de lange lijst Keynotes van deze editie 2019, die uitzonderlijk belooft te worden, met Snapchat, Facebook, Amazon, Salesforce, Adobe, … en vele anderen. In het totaal zullen er 150 conferenties gegeven worden in die twee dagen, met een groot deel van de sessies gewijd aan start-ups. Een honderdtal van hen zal trouwens aanwezig zijn op het Startup Lab.

post-image-3

Digital First zit barstensvol met sprekers! Piet Colruyt vervoegt Daan Jansonius (Snapchat), Kate Boogaerts (Facebook) bij de Keynote van Digital First & Smart Company, waar hij zal vertellen over zijn geschiedenis als sociaal ondernemer en impactvolle belegger. De beurs zal een mooie gelegenheid zijn voor de spreker om The Impact House voor te stellen, de coworking space die hij opgericht heeft in Brussel.

De gepassioneerde duizendpoot Piet Colruyt zal zijn visie op het ondernemerschap uiteenzetten en zijn verschillende investeringen (rechtstreeks en indirect) in de digitale sector voorstellen. BeCode, BeCentral, BeeGo & WeAreDigital, BlueSquare, 3E en Elewa staan op de lange lijst met organisaties waarin hij betrokken is.

Hoe kan een bedrijf, en de digitale sector in het bijzonder, rendabiliteit combineren met duurzame ontwikkeling? Het thema van de conferentie van Piet Colruyt zal een helder licht werpen op de recepten die men moet volgen om de transformatie van een bedrijf tot een slimme organisatie mogelijk te maken!

Info en inschrijvingen: Digital First

Back to top button
Close
Close