Derk-Jan Brand benoemd op de post van Managing Director bij Adobe Benelux

De Benelux afdeling van Adobe Systems heeft Derk-Jan Brand (51 jaar) benoemd op de post van Managing Director Benelux. In het kader van deze functie zal Dhr. Brand belast zijn met het strategisch beleid en de leiding van Adobe in Nederland, België en Luxemburg. Het is zijn taak om de positie van het bedrijf in deze regio te versterken, samen met de marketing- en verkoopsteams en de strategische partners van het bedrijf.

post-image-3

Derk-Jan Brand mag bogen op een lange ervaring in leidinggevende functies bij verschillende toonaangevende bedrijven. Vooraleer bij Adobe te gaan werken, oefende hij de functie van Sales Leader Enterprise Content Management Benelux uit bij IBM Software Group, en daarvoor van Brand Country Manager Benelux & Nordics bij Filenet, marktleider voor software voor het beheer van content en busines process. Hij heeft ook verschillende jaren gewerkt als Managing Partner bij Sales Coaching and Consultancy (SC&C) en hij was Sales Director bij Uniface/Compuware.

"Ik sta te trappelen om onze partners te helpen hun dagelijkse ervaring om te vormen tot relevante specifieke digitale know-how", verklaarde Derk-Jan Brand bij zijn aanstelling.

Back to top button
Close
Close