De beurs Digital First deze keer 100% digitaal

Het spreekt voor zich dat de gezondheid van deelnemers, sprekers en sponsors belangrijker is dan de wens om de digitale sector in de schijnwerpers te zetten. Om die reden werd besloten dat het belangrijkste evenement van de Belgische digitale sector volledig online zal plaatsvinden.

post-image-3

De deelnemers kunnen gratis een honderdtal lezingen live volgen via een streamingplatform. Ze kunnen ook sponsors en sprekers ontmoeten via een 'chat-tool tussen deelnemers en een oplossing waarmee je een meeting kan regelen.

De organisatoren planden eerst een hybride versie, een combinatie van een kleinschalige fysieke gebeurtenis met online toegang voor zoveel mogelijk mensen.  Om voor de hand liggende veiligheidsredenen werd het formaat nu aangepast.

Het conferentieprogramma wordt in de vorm van een 80 pagina's tellende pdf-catalogus verstuurd naar alle vooraf ingeschreven deelnemers. Zo kunnen ze hun dag inplannen om de sessies van hun voorkeur niet te missen.

Er zijn meer dan honderd start-ups aanwezig, en Smart Company zal hier een groot deel van het programma aan wijden. Zo zijn er bijvoorbeeld pitchsessies van start-ups bij investeerders. Alleen deze sessies verlopen op uitnodiging om de vertrouwelijkheid van deze presentaties, die bedoeld zijn om fondsen te werven, te garanderen. Daarnaast krijgen de deelnemers verschillende cursussen aangeboden op basis van hun kennisniveau en digitale maturiteit. 

Het programma van het evenement blijft ongewijzigd met keynotes van Alibaba, Facebook en Instagram. Burger King zal ook aanwezig zijn, samen met Snapchat, Tiktok, Smartfin, Silversquare en vele anderen. Er zullen live uitgezonden keynotes te zien zijn en tal van workshops, die allemaal online te volgen zijn. Er zijn ook twee panels van gerenommeerde influencers te zien in deze editie van 2020.

Alles wordt in het werk gesteld om deelnemers en exposanten een kwalitatief hoogwaardige 2020-editie aan te bieden vol ontdekkingen, innovaties en de mogelijkheid om te netwerken, en om alle deelnemers aan deze uitzonderlijke bijeenkomst van ondernemers en de digitale sector tevreden te stellen.

Bekijk de lijst met sprekers op de site en boek nu! Toegang is gratis.

Op basis van de cijfers van voorgaande jaren en pre-registraties tot nu toe verwachten de organisatoren meer dan 6.000 deelnemers online. Ze sluiten een grotere toeloop evenwel niet uit omdat de beurs voor iedereen gratis toegankelijk is.

Back to top button
Close
Close