Digital First: het belangrijkste evenement in de digitale sector maakt een comeback

Op 25 en 26 november eerstkomend heeft editie 2020 van Digital First plaats in Tour & Taxis. De ontmoetingsplek van de Belgische digitale wereld komt dit jaar met een uiterst verzorgd programma

post-image-3

Het organisatieteam van Digital First wil dit jaar de digitale sector opnieuw in de schijnwerpers zetten, dit keer met een hybride versie, die fysieke evenementen en online toegang combineert. Deelnemers kunnen dus de conferenties volgen via het scherm of de sponsors en sprekers gaan ontmoeten die aanwezig zijn op Tour & Taxis. Dit is wat je te wachten staat ...

Dit jaar kan Digital First rekenen op de aanwezigheid van Alibaba, naast Facebook en Instagram. Burger King zal ook van de partij zijn, naast Snapchat, Tiktok, Smartfin, Ecosia, Silversquare en vele andere.

Aan het eind van de dag wordt er een influencer panel georganiseerd. 6 content creators zullen dan aanwezig zijn om het publiek de ins en outs van hun influencer job, een nieuw aspect van digitale jobs, uit te leggen.

Digital First volgt de instructies van de Nationale Veiligheidsraad strikt op en nodigt deelnemers uit om zich vooraf in te schrijven om ervoor te zorgen dat het maximale aantal mensen ter plaatse gerespecteerd wordt en om wachtrijen bij de ingang te vermijden. Alle voorzorgsmaatregelen zullen genomen worden om de veiligheid van de deelnemers aan het evenement te waarborgen.

Wij danken onze sponsors bij voorbaat voor hun enthousiasme en loyaliteit en kijken uit naar deze editie die ondanks de bijzondere omstandigheden twee  dagen vol levendige en spannende evenementen belooft!

Ontdek meteen de volledige lijst met sprekers op de Digital First-website en boek uw tickets! Mis niets en volg het evenement op sociale netwerken!

Back to top button
Close
Close