De IAB MIXX Awards uitgesteld tot 11 december

De uitreiking van de IAB MIXX Awards is uitgesteld tot 11 december. De uitreikingsceremonie van de prijzen, die normaal voorzien was voor 25 november in Tour & Taxis in Brussel, moet uitgesteld worden omwille van de huidige lockdown in België. BAM en zijn partners hebben geen andere keuze.

post-image-3

"De uitreiking van de IAB MIXX Awards zal uiteindelijk plaatshebben op 11 december en zal volledig virtueel geschieden", legt Charlotte van Coevorden uit, Digital Transfomation Manager bij Mediahuis en drijvende kracht van de IAB MIXX Awards. "Dit jaar zal de ceremonie gepresenteerd worden door Bart Swimberghe, Head of Advertising Solution bij Proximus, en mezelf. Dankzij de steun van het team van BAM zullen wij in staat zijn om het evenement toch interactief te maken."

De virtuele presentatie van de IAB MIXX Awards heeft plaats tijdens de middagpauze. "Het gaat er niet alleen om dat je een offline evenement moet omvormen tot een online evenement", aldus Bart Swimberghe. "Het verloop zal niet helemaal hetzelfde zijn. De uitzending zal plaatshebben tijdens de middagpauze omdat het gemakkelijker is om zich op dat uur vrij te maken dan om zich `s avonds nog voor zijn computerscherm te moeten zetten."

Op 17 november heeft de jury de kandidaturen geëvalueerd. De categorie "coronavirus" die dit jaar speciaal gecreëerd was, kreeg het grootste aantal inzendingen. "Ondanks deze moeilijke tijden hebben wij tijdens onze evaluatie toch een weerbaarheid opgemerkt in onze sector," verheugt Charlotte van Coevorden zich. "Zowel bij de creativiteit van de dossiers als bij de innovatie van platformen en hoe zij de lockdown aanwenden." De IAB MIXX Awards zullen na de uitzending uitgereikt worden aan de winnaars.

Back to top button
Close
Close