Arjan Pomper stopt als CEO van Dentsu Aegis Network Belgium

Mijn tijd als CEO in België was een fantastische ervaring en ik zal de collega’s van dit geweldig bedrijf missen" zegt Arjan Pomper.

post-image-3

Paal Fure, CEO Dentsu Aegis Network Europe: “Toen Arjan aangesteld werd in deze rol in België, was het om ons door een kritieke en zeer belangrijke fase te helpen tijdens dewelke we vooruitgang en visie nodig hadden in het agentschap. De transformatie is intussen gestart en vandaag is Dentsu Aegis Network Belgium een moderne, flexibele en data gestuurde organisatie met een geweldig team. Een organisatie die meer dan ooit geïntegreerde oplossingen levert aan onze klanten.

Ik wil Arjan bedanken voor alles wat hij betekend heeft voor de Groep, alsook voor zijn bijdrage en leiderschap in zijn positie als CEO.”

“Arjan zal zijn functie op 31 augustus 2020 neerleggen en zal ons tot dan bijstaan bij de uitrol van een soepele overgang naar het nieuwe leiderschap. Intussen werd een interim managementteam gevormd met sterke leiders: Sabrina Van Cutsem als MD Media, Alessandro Papa als MD Operations, iProspect en Amplifi en Dan Krause als CFO, ondersteund door Julie Burns in Human Resources.

Zij zullen actief ondersteund worden door Thomas le Thierry, EMEA CEO Media en mijn Noord-Europa (NE) leiderschapsteam, waaronder Frederik Taranger, NE CFO en Kristina Brøgger Nielsen, NE HRD.”

Arjan Pomper, voormalig CEO Dentsu Aegis Network Belgium: “Mijn tijd als CEO in België was een fantastische ervaring en ik zal de collega’s van dit geweldig bedrijf missen. Ik ben dankbaar dat ik de kans gekregen heb de onderneming zo ver te brengen. Het management team staat achter de strategie, de eerste resultaten zijn binnen en nu is het tijd om vooruit te blikken naar volgende uitdagingen. En daar wens ik Dentsu Aegis Network Belgium oprecht ontzettend veel succes mee.”

Back to top button
Close
Close