Een nieuwe baas voor BeCommerce

Jan Vereecke volgt Patricia Ceysens op aan het hoofd van de vereniging van webwinkels in België. Met de ambitieuze missie om de sector naar nieuwe hoogtes te tillen.

post-image-3

BeCommerce heeft Jan Vereecke gekozen tot nieuwe voorzitter van zijn beheerraad. Hij zal vanaf januari 2019 de fakkel overnemen van Patricia Ceysens. Patricia, die aan het hoofd van de vereniging stond sinds 2012, heeft tijdens dat decennium in aanzienlijke mate bijgedragen tot de groei ervan.

"Jan Vereecke heeft al verschillende keren laten zien dat hij kan anticiperen op de veranderingen in de technologie en de wensen en het gedrag van de gebruikers", aldus een verheugde Sofie Geeroms, Managing Director van BeCommerce.

Jan Vereecke heeft een reputatie opgebouwd door de "First Night of the Proms" te organiseren, samen met Jan Van Esbroeck, een evenement waarvan hij sinds 1986 voorzitter is, met meer dan 975 concerten op de teller.

In 1988 richt hij de full-service ticketingdienst Tele Ticket Service op, en zet daarbij in op de telefoon als nieuw verkoopkanaal, parallel met de klassieke platenwinkels. In 1997 neemt hij het beheer van het Antwerpse Sportpaleis op zijn schouders, en behaalt samen met Van Esbroeck de prijs van Marketeers van het Jaar. Met de komst van het internet evolueert Tele Ticket Service van een callcenter naar een internetbedrijf, en realiseert 97% van zijn omzetcijfer online, met meer dan 2 miljoen tickets verkocht elk jaar.

"Ik ben al vele jaren lid van de beheerraad en verheug me erop dat ik het voorzitterschap op mij mag nemen, om het vertrouwen van de gebruikers te versterken en de sector aan te moedigen om zijn evolutie verder te zetten naarmate de vraag naar diensten stijgt, zonder compromissen te sluiten over uitdagingen op het gebied van arbeidsomstandigheden en duurzaamheid", zo verklaart Jan Vereecke.

 

Back to top button
Close
Close