Qualifio lanceert nieuw format: Twitter Live Ranking

Qualifio, het platform voor interactieve marketing en datacollectie, lanceerde op 6 maart zijn nieuwe innovatieve campagneformat. Hiermee kunnen media en merken met een paar klikken en zonder technische tussenkomst pagina's met ranglijsten van sporters, politieke figuren, films, liedjes, zangers… creëren op basis van de hashtags en vermeldingen op Twitter.

post-image-3

Qualifio, opgericht in 2011, heeft een platform ontwikkeld waarmee zijn klanten dankzij meer dan 40 interactieve formats gegevens kunnen verzamelen en hun publiek kunnen entertainen. Momenteel vertrouwen al meer dan 400 media en grote Europese merken op Qualifio en zijn oplossingen.

Dankzij dit nieuwe format beschikken de klanten van Qualifio over een oplossing waarmee ze de trends op Twitter voor redactionele doeleinden kunnen benutten op hun website, blog, Facebook-pagina of mobiele app. Met Twitter Live Ranking is het voortaan mogelijk om in realtime alle overheersende personen en onderwerpen in het Twitternieuws te visualiseren.

"Er zijn twee formats beschikbaar: de Wall en het Podium", licht medeoprichter en CEO van Qualifio Olivier Simonis toe. "Met dit nieuwe format beschikken onze klanten en vooral de media over een eenvoudige, innoverende en leuke oplossing om hun publiek te activeren en aan te sporen tot meer bezoeken en interactie. Zo leent het format zich uitstekend voor politieke onderwerpen, om de Twitteractiviteit van kandidaten en parlementariërs op te volgen.

Back to top button
Close
Close