Nathalie Parent wordt nieuwe Chief Talent Officer bij Selligent

Voormalige HR-manager van SAP en Hybris versterkt managementteam van Selligent.

post-image-3

Voordien was ze Senior Vice President Human Resources bij Hybris Software, waar ze verantwoordelijk was voor het toezicht op de planning, ontwikkeling en toepassing van HR-strategieën en -programma’s. Parent zal haar functie uitoefenen vanuit het Europese hoofdkantoor van Selligent in België.

“Chief Talent Officer is een belangrijke nieuwe functie bij Selligent en ik ben erg blij dat Nathalie deze invult en nu deel uitmaakt van ons management team”, vertelt André Lejeune, CEO van Selligent. “De internationale HR-ervaring van Nathalie bij grote bedrijven die gespecialiseerd zijn in marketingtechnologie, vormt een grote troef om onze snelle groei als toonaangevend marketingplatform voor grote B2C-merken voort te zetten.”

Parent zal de internationale groei van Selligent in goede banen leiden via talentstrategieën en overnames. Zij is tevens verantwoordelijk voor het uitdragen van de unieke bedrijfscultuur door interdepartementale samenwerking en opleiding, en voor de uitbouw van een wereldwijde organisatie die snel groeikansen kan identificeren, vastleggen en versnellen.

“Ik vind het geweldig om deel uit te maken van een dynamisch en bloeiend bedrijf waar de klant centraal staat”, klinkt het bij Nathalie Parent, Chief Talent Officer bij Selligent. "Ik heb de afgelopen 20 jaar de kans gekregen om in tal van bijzonder succesvolle technologiebedrijven te werken. Ik kijk er dan ook naar uit om Selligent te helpen bij het uitbouwen en versterken van een toonaangevend internationaal team dat de toekomst van relatiemarketing mee vormgeeft."

Back to top button
Close
Close