PayPal werkt samen met de H&M-groep om de wereldwijde lancering van Ivyrevel te ondersteunen

Paypal kondigt zijn partnerschap aan met Ivyrevel, in het kader van de wereldwijde lancering van het eerste 100% digitale modehuis dat gebruik zal kunnen gebruiken van zijn geavanceerde betaalplatform. Ivyrevel wil grenzen verleggen op vlak van digitale innovatie, het ontwerpproces en de klantervaring.  

post-image-3

"Wij zijn er fier op 100% digitaal te zijn en voor wat beweging te zorgen in de modesector, door artistieke creativiteit te verweven met technologische vernieuwing", zo vertrouwt Dejan Subosic ons toe, medeoprichter van Ivyrevel.

PayPal zal zijn geavanceerde betaalplatform wereldwijd ter beschikking stellen van Ivyrevel - een groot pluspunt voor dit klantgericht modemerk. Ivyrevel zal zo genieten van de meest geavanceerde PayPal technologieën die er op de markt zijn.

"Technologie gebruiken als bron van creatieve expressie in de modewereld is voor ons een van de boeiendste ondernemingen. Wij zullen heel veel bijleren over de evolutie van de creativiteit door deze twee werelden te laten samengaan", voegt Dejan Subosic eraan toe.

Ivyrevel heeft zijn eigen Fashion Tech Lab opgericht in Stockholm. Dit technologielaboratorium zal een visionaire zienswijze moeten brengen over de toekomst van de mode en ermee experimenteren. Bijleren over technologie geïntegreerd in het creatieve proces, interactieve stoffen, wearables, distributie, klantervaring: Fashion Tech Lab zal er alles aan doen opdat Ivyrevel verder kan innoveren en de avant-garde kan blijven van de mode van de 21e eeuw.

Als investeerder geeft H&M ondersteuning bij de productie en strategisch advies. PayPal van zijn kant is de partner en consultant van het Zweedse modemerk voor de betalingen en de distributie.

Ivyrevel, dat op 7 april 2016 gelanceerd werd, is exclusief te verkrijgen op http://www.ivyrevel.com .

Back to top button
Close
Close