Telenet lanceert een high-tech concept store onder de naam "SmartSpot"

Donderdag is in Antwerpen op de Meirbrug de eerste SmartSpot van Telenet open gegaan.

post-image-3

De bedoeling ervan is de klant de nieuwe mobiele technieken en hun interactiviteit te laten testen en evalueren.
In deze innovatieve winkel kan de klant gebruik maken van een interactieve aanraakmuur, die een gepersonaliseerde analyse maakt van zijn mobiel gedrag, om hem te helpen het juiste model te kiezen.

De klant zal er telefoons en tablets aangeboden krijgen, maar ook mobiele diensten zoals Wi-Free en Yelo.

Patrick Vincent, Chief Commercial Officer Telenet, legt uit dat deze formule zich onderscheidt van de traditionele winkels doordat er aan de klant enkel informatie gegeven wordt die hij echt nodig heeft om zijn keuze te maken. Alles wordt weergegeven op het scherm, er is overal interactie tussen mens en technologie. Nadien kan hij een reeks toestellen testen die het best aan zijn noden zouden beantwoorden.

De SmartSpot omvat ook een 3D winkel in de vorm van een "shop-in-the-shop", met gespecialiseerde verkopers. Hier gaat het om tv-toestellen, de 3D ervaring, maar ook om telebewaking. Dankzij dit nieuwe concept wil Telenet zich positioneren als een raadgever en een begeleider. Maar - moet het nog gezegd worden? - de winkel zegt "exclusief gefocust" te zijn op de Telenet producten. Daar was toch een beetje twijfel over.

Show More
Back to top button
Close
Close