Bizz InMotion is op zoek naar verkopers van IP beveiligingscamera`s

Het Kortrijkse bedrijf Bizz inMotion is vooral gekend als Sales Agent van het merk Devolo (netwerken op basis van powerline), maar vertegenwoordigt sinds kort ook een merk IP-bewakingscamera`s die zich richt tot de retail en de KMO. Tom Demets, Sales Manager, breidt zijn distributiemethode dan ook uit. En is op zoek naar verkopers!

post-image-3

Bizz InMotion breidt haar cataloog uit met het merk Y-cam, bouwer van IP beveiligingscamera`s. Op een zeer gestructureerde markt (analoog en IP) waar enkele professionele namen overheersen (Axis, Mobotix), wil Bizz InMotion zich richten tot een nog onontgonnen markt: die van de residentiële klanten en de KMO. "Wij verkopen onze producten in de kleinhandel, waarbij wij de nadruk leggen op het gemak om een bewakingscamera in enkele minuten te installeren en te verbinden met een ethernet of Wi-Fi netwerk. En dat voor prijzen die ver onder die van de concurrentie liggen (tussen 145 en 360 euro)".

Tom Demets verkoopt zijn 11 "intelligente" camera`s sinds 1 juni via Ingram Micro. In afwachting van de HD versies die in juli uitkomen, bevat het gamma camera`s voor bewaking binnen en buiten, met zicht overdag of `s nachts, Wi-Fi of Ethernet, POE (Powered on Ethernet) en in de vorm van een "dome" die aan de zoldering bevestigd wordt. Tom Demets lanceert nu dus een rekruteringscampagne voor IT verkopers, zowel in de retail als bij zelfstandigen.

"Alle software die bij de camera`s hoort is gratis. Men kan alle pogingen tot inbraak laten melden per mail, boodschappen laten zenden op alle smartphone platformen, videobeelden op een micro-SD kaart, een FTP site of een NAS opslaan". Tot de ondersteunde platformen behoren Mac en PC. Bizz InMotion wil, bij zijn zoektocht naar verkopers, de installateurs van netwerken ervan overtuigen dat deze camera`s voor hen een meerwaarde kunnen betekenen. "Waarom de installatie van camera`s en de bijhorende diensten aan een ander overlaten, wanneer deze camera`s zich even gemakkelijk laten installeren als simpele netwerkapparatuur?"

Show More
Back to top button
Close
Close