D-Link lanceert online videodienst

mydlink.eu is een externe video surveillance dienst, die mobiel kan gebruikt worden. Er werden twee camera’s speciaal ontwikkeld voor gebruik met mydlink. Met deze dienst kan vanaf afstand, via gsm, iPad of PC, de controle worden behouden.

post-image-3

Mydlink wil zich onderscheiden door remote monitoring mogelijk te maken zonder een complexe technische installatie. Enkele clicks volstaan (verzekert Dlink) om een camera in een netwerk te installeren en een mobiele applicatie. Mydlink maakt verbinding met compatibele camera’s en biedt toegang vanop afstand via een netwerk of een 3G/4G-verbinding.

Gebruikers kunnen kinderen in het oog houden, hun huisdieren en hun woonomgeving via een portaal dat monitors en camera’s beheert. Met Mydlink kunnen maximaal vier camera’s bekeken worden op één computer, een iPad/iPhone of een Android smartphone. De twee camera’s die hiervoor zullen worden gebruikt, zijn de DCS-930L Wireless N Home Network Camera (97 euro) en de DCS-932 L Wireless N Day & Night Home Network Camera (137 euro).

Deze beide camera’s zijn uitgerust met een internetserver waarmee op een autonome manier kan gefunctioneerd worden, zonder computer. Om via de camera te kijken, volstaat het om een verbinding te maken op mydlink.eu, en dit zonder speciale configuratie van de router of IP-adressen.

De Audio Controle is momenteel enkel beschikbaar via het mydlink-portaal in een webbrowser. Het geluid wordt nog niet ondersteund door de mobiele applicatie. De videobeelden zijn van VGA-kwaliteit.

Show More
Back to top button
Close
Close