Een Directeur Sales Channel Intermec voor de Benelux

Emmanuel Royet, Directeur Sales Channel Frankrijk en Noord-Afrika, is nu ook verantwoordelijk voor de Benelux-regio.

post-image-3

Michel Matlega – Algemeen Directeur van Intermec France en Benelux – heeft de directie van Sales Channel van Intermec Benelux toevertrouwd aan Emmanuel Royet. “Hij moet een 100%  indirect kanaal op poten zetten, het commercieel team voor de indirecte verkoop versterken en de sales vergroten van de voornaamste partners-integrators van de Benelux.” 

Emmanuel Royet moet de sales van producten migreren van een mixed mode (direct/indirect) naar een 90% indirect mode, met name via de groothandel ScanSource, Avnet en Ingram Micro.  Het is ook zijn taak om dit model uit te breiden naar de hele Benelux en het zakencijfer te doen groeien door middel van nieuwe integrators. Het bestaande kanaal wordt niet verlaten, want “het moet de huidige Intermec partners aansporen om het Intermec-gamma nog meer te promoten.”

Emmanuel Royet heeft als taak het Intermec partnernetwerk te consolideren, dat zich sinds enkele maanden in een community bevind, genaamd PartnerNet. Dit netwerk stelt hen dezelfde tools en commerciële informatie van de fabrikant ter beschikking.

Show More
Back to top button
Close
Close