Kroll Ontrack ondersteunt virtuele platforms

Kroll Ontrack (specialist in datarecuperatie) ondersteunt nu verschillende virtuele platforms, zoals Microsoft Hyper-V, Oracle VM VirtualBox en Citrix XenServer, in aanvulling op de virtuele VMware vSphere systemen. Deze support zal worden verzekerd door zowel via de in-lab als door de remote-diensten.

post-image-3
Kroll Ontract, dat reeds virtuele datarecuperatie verzekerde op VMware-systemen, heeft een stijging vastgesteld van 66% van het aantal recuperaties van virtuele omgevingen in andere omgevingen tussen 2009 en 2010. “Virtualisering is een belangrijke trend die bedrijven de mogelijkheid geeft om hun systemen te consolideren en de kosten terug te dringen,” aldus Paul Dujancourt, algemeen directeur van Kroll Ontrack Frankrijk.
Bijna de helft van de recuperaties van virtuele data gerealiseerd door Kroll Ontrack wereldwijd in 2010, zijn te wijten aan een menselijke fout. Andere meest voorkomende oorzaken van dataverlies in virtuele systemen zijn verandering van volumes, materiaalpannes en bestanden die per ongeluk verwijderd werden. Paul Dujancourt besluit: “IT-managers zeggen  dat 60% van de virtuele servers niet worden gedekt door hun huidige actuele data recovery plannen, en dat 44% van de data die opgeslagen is op virtuele systemen niet regelmatig wordt opgeslagen.”  
Show More
Back to top button
Close
Close