Update van de ESET beveiligingssoftware

Een nieuwe update van de ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server 4.3 maakt de beveiliging mogelijk van de boodschappendienst voor bedrijven groot en klein.

post-image-3
De update bevat een verbeterde antispam motor met precieze aanpassing van de scores, logboeken voor de spam, en grijze lijsten.

ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server is gebaseerd op de motor ThreatSense van NOD32 Antivirus 4. Buiten het verwijderen van malware bij de boodschappen, zorgen de antispam eigenschappen en de geïntegreerde grijze lijst ervoor dat spam de eindgebruiker niet kan bereiken.
 
De nieuwe eigenschappen van ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server 4.3 omvatten een nieuwe antispam motor, een antispam score met 3 niveaus, automatische uitzonderingen voor kritieke bestanden, en een spam logboek (afzender, bestemmeling, spamscore ...).
 
"De beveiliging van de boodschappendienst is de eerste defensielinie tegen epidemische aanvallen van malware, tijdverlies als gevolg van spam, en phishing aanvallen", betoogt Pavel Luka, technologiedirecteur bij ESET.
Show More
Back to top button
Close
Close