Daniel Lebeau verkozen tot Europees CIO van het jaar 2011

Enkele maanden na zijn verkiezing tot Belgisch CIO van het jaar (in afgelopen november), heeft Daniel Lebeau, Vice President van GSK Biologicals ook de award binnengehaald van Europees CIO van het jaar.

post-image-3
Daniel Lebeau kreeg de prijs in de categorie “Technology-Driven CIO”. Neelie Kroes, Europees commissaris voor digitale strategie, mocht de prijs vrijdag in Brussel uitreiken aan 3 laureaten.

Naast Daniel Lebeau, kreeg ook Pascale Avargues, Directrice Organisatie en Informatica aan de Stad Bordeaux, de onderscheiding, en ook Marcello Cordiollo, CIO bij Permasteelisa, mocht zegevieren.

Daniel Lebeau, die over een diploma van burgerlijk ingenieur beschikt, behaald aan de Universiteit van Mons (Bergen), is ook houder van een doctoraat in toegepaste wetenschappen en een managementdiploma aan de UCL.

De award van Europees CIO van het Jaar (in het leven geroepen door INSEAD en CIOnet) beloont de CIO’s die “hun bedrijf efficiënter en competitiever hebben gemaakt met behulp van de informatietechnologie, met als doel: het verhogen van de efficiëntie en innovatie mogelijk maken door de creatie van nieuwe producten, diensten en business modellen.”
Show More
Back to top button
Close
Close